Aalberts integrated piping systems, thuis in alle segmenten

U vindt de oplossingen van Aalberts integrated piping systems in de woning- en utiliteitsbouw, brandbeveiliging, scheepsbouw en industrie. Met het breedste scala aan producten in de markt biedt Aalberts integrated piping systems daadwerkelijk keuze.

Onze specialistische teams zorgen ervoor dat u op ieder moment van de dag toegang hebt tot actuele kennis en ondersteuning. 
Woningen en kantoren, universiteiten en ziekenhuizen: In bijna elk gebouw vindt u wel een installatie met producten van VSH.

 
De ontwikkelingen op het gebied van brandbeveiliging nemen ieder jaar in rap tempo toe. VSH is nauw betrokken bij die ontwikkelingen en heeft naast alle relevante certificaten en een gespecialiseerd team ook een breed scala aan oplossingen.
VSH levert al decennia kwalitatief hoogwaardige, gecertificeerde leidingsystemen aan de industrie. Leidingsystemen en appendages die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
De scheepsbouw en de offshore zijn veeleisende industrieën. VSH levert topkwaliteit oplossingen die voldoen aan deze gestelde eisen: of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of reparatie van een schip of platform. Van leidingsystemen tot appendages, van meet- en regelsystemen tot balanceerkleppen.
Voor al uw vragen belt u met onze Customer Service op telefoonnummer
035 - 6884 330 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur).

U kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier of direct een e-mail sturen naar informatie@aalberts-ips.com 

We vinden altijd een oplossing die aansluit.