Industrie

VSH levert al decennia kwalitatief hoogwaardige, gecertificeerde leidingsystemen aan de industrie. Leidingsystemen en appendages die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

De systemen van VSH zijn ongeëvenaard wat betreft veiligheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid, hygiëne en installatiesnelheid en daardoor ook kostenbesparend.

Met VSH XPress bijvoorbeeld, verloopt de installatie tot tien keer sneller dan wanneer u zou lassen. Bovendien komt er geen open vlam aan te pas en kan het bedrijfsproces gewoon doorgaan tijdens de installatiewerkzaamheden. Door het vermijden van las- en soldeerwerkzaamheden zorgt dit voor meer veiligheid op de werkvloer.

VSH biedt een ruime keuze in leidingsystemen die geschikt zijn voor diverse vloeistoffen, gas, hoge temperaturen en hoge drukken tot wel 560 bar. Onze systemen doorstaan moeiteloos internationale kwaliteits- en veiligheidseisen.

Kort gezegd, zorgen wij voor korte downtime door snelle, schone en veilige oplossingen te bieden. Daarom is VSH óók uw partner in de industrie.

Voor al uw vragen belt u met onze Customer Service op telefoonnummer
035 - 6884 330 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur).

U kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier of direct een e-mail sturen naar informatie@aalberts-ips.com 

We vinden altijd een oplossing die aansluit.