BIM – Bouw Informatie Model

BIM is een manier van werken waarbij in een centraal Bouw Informatie Model (BIM), een digitale maquette, integraal wordt samengewerkt door diverse disciplines in de bouwsector.

Iedere betrokken partij zet zijn eigen onderdeel in een virtueel bouwmodel, van de architect, constructeur en installateur tot aan de aannemer. In dit model is direct zichtbaar hoe de verschillende disciplines zich naast elkaar gedragen. Hierdoor kunnen fouten al in een vroeg stadium aan het licht komen, wat uiteindelijk leidt tot lagere faalkosten en een efficiënter bouwproces.

BIM en Aalberts integrated piping systems 
Aalberts integrated piping systems  heeft altijd actuele modelgegevens van haar producten. Hierdoor geven we dus niet alleen maar ondersteuning tijdens de bouw, maar helpen we u ook al in de ontwerpfase. U komt dus nooit meer voor verrassingen te staan op de bouwplaats.  

Doordat Aalberts integrated piping systems het virtuele product naadloos laat aansluiten op het echte product, heeft u minder kosten op de bouwplaats, tijdwinst en worden fouten tot een minimum beperkt.

Wilt u toegang tot de Revit-families van onze producten, neemt u dan contact op met onze Customer Service via 035-6884 330.

MEP Content
Voor o.a. de Stabiplan gebruikers heeft Aalberts integrated piping systems ervoor gezorgd dat content beschikbaar is op www.mepcontent.eu
 

Recente projecten

Voor al uw vragen belt u met onze Customer Service op telefoonnummer
035 - 6884 330 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur).

U kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier of direct een e-mail sturen naar informatie@aalberts-ips.com 

We vinden altijd een oplossing die aansluit.