‚Äč

U vindt de oplossingen van VSH in de woning- en utiliteitsbouw, brandbeveiliging, scheepsbouw en industrie. Met het breedste scala aan producten in de markt, biedt VSH daadwerkelijk keuze. 
Maar VSH gaat verder. 

Bij VSH staan installatiegemak, zekerheid en topkwaliteit voorop. We maken volledige productranges in hoogwaardige productieprocessen en voldoen daarbij aan de allerhoogste criteria. Onze producten zijn voorzien van alle belangrijke nationale en internationale kwaliteits- en keurmerken. We willen optimaal aansluiten op uw dagelijkse manier van werken. Bij alles wat we doen.

U wilt nooit misgrijpen?
Onze producten zijn altijd en overal verkrijgbaar via een landelijk dekkend distributienetwerk.

U wilt de juiste keuzes maken?
U krijgt complete, duidelijke productinformatie en beschikt over handige online keuzetools bij het bepalen van de beste oplossing voor uw toepassing.

U wilt de beste ondersteuning?
Onze ervaren Customer Service medewerkers zijn uw vraagbaak en geven betrouwbaar advies. Zo beschikt u altijd en overal gegarandeerd over de juiste specialistische kennis en de beste support.

U wilt voorop lopen?
Wij bieden een ruim trainingsaanbod aan zodat u altijd onze nieuwste oplossingen in de praktijk op de juiste wijze kunt toepassen.

Aanbevolen producten

Recente projecten

Voor al uw vragen belt u met onze Customer Service op telefoonnummer
035 - 6884 330 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur).

U kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier of direct een e-mail sturen naar informatie@vsh.nl

We vinden altijd een oplossing die aansluit.