Vul hier uw gegevens in en die van de ontvanger.
Het bericht dat we versturen kunt u hieronder bekijken.


* verplicht veld

Zo ziet het bericht er uit dat wordt verstuurd:

Beste ,

wil je een project van vsh.nl laten zien.Met vriendelijke groeten,
en VSHStartdatum
11-2014
Opleverdatum
07-2015
Segmenten
gebouwinstallaties
Toepassingen
drinkwater
verwarming
koeling
Productlijnen
VSH XPress
VSH Super Knel
Clorius Controls V8.18
Partner
Loohuis installatiegroep
Locatie
Groningen, Nederland

Bauhaus - Groningen

 
Bauhaus Groningen is een compleet bouwcentrum die bouwmaterialen aanbiedt voor zowel de doe-het-zelver als de professional. De winkel heeft een unieke drive-in van 5.000 m2, waarin met de auto naar binnen kan worden gereden om de bouwmaterialen gelijk in te laden.  Daarnaast heeft deze bouwmarkt een stadstuin, verfmengcentrum, horeca en een nautische afdeling. De vestiging aan de Ring in Groningen heeft in totaal een oppervlakte van 20.000 m².
 
Loohuis installatiegroep was voor deze eerste Nederlandse vestiging van de Duitse bouwmarktketen  als totaalinstallateur verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van onder meer de werktuigbouwkundige installaties (incl. koeling). Alle technische installaties werden turn-key (kant en klaar) opgeleverd. 

VSH producten 
Al jaren neemt Loohuis naar tevredenheid VSH producten af, vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding. Het Bauhaus-project gaf daarbij de mogelijkheid om binnen de Loohuis vestigingen eenheid te vormen in de leidingsystemen en koos bij de bouw van dit pand volledig voor VSH XPress, met daarnaast VSH Super fittingen in combinatie met appendages van VSH.
 
Binnen het VSH XPress-assortiment is gebruikgemaakt van het stalen en koperen leidingsysteem tot en met 108 mm. Dit pressleidingsysteem is ideaal om zowel het koelsysteem als de cv- en drinkwaterinstallatie snel en veilig te installeren, net als VSH Super.

Werken met BIM
De installateur maakte gezamenlijk met de aannemer gebruik van het BIM-model (een digitale maquette) om een optimale voorbereiding te realiseren. VSH heeft altijd actuele modelgegevens van haar producten beschikbaar, waardoor al in de ontwerpfase alle mogelijkheden doorgelopen konden worden.  Een goede, snelle en foutloze uitvoering was hierdoor gewaarborgd.  

Winkelassortiment 
Naast het bouwtechnische gedeelte, is VSH ook in de bouwmarkt zelf te vinden. De Duitse keten heeft diverse VSH producten opgenomen in het assortiment, waardoor deze naast de professional ook voor de doe-het-zelver beschikbaar zijn. 

Lees online


Dit bericht heeft u ontvangen van . Aalberts integrated piping systems verstuurt geen ongevraagde berichten.
Voor al uw vragen belt u met onze Customer Service op telefoonnummer
035 - 6884 330 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur).

U kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier of direct een e-mail sturen naar informatie@aalberts-ips.com 

We vinden altijd een oplossing die aansluit.