Medewerkers VSH massaal op de fiets

31-05-2018

Vandaag deden 109 medewerkers van VSH Fittings B.V. mee aan de Nationale Fiets naar je Werk Dag. Op deze wisselvallige dag trotseerden de fietsers regen, mist en hagel om hun werkdag in Amersfoort of Hilversum te beginnen. Ze werden allemaal warm onthaald door collega’s die klaar stonden met drinken, energyrepen en vers fruit. Diverse medewerkers legden zelfs afstanden van 30 á 40 kilometer af op deze speciale dag.
   
Goede doel donatie
Naast het sportief bezig zijn, zette iedereen (op de fiets of niet) zich ook in voor het goede doel. Maar liefst € 500,- haalde VSH op met haar geldinzameling. Een deel van de deelnemers hadden fittingen op de fiets meegenomen die, eenmaal geïnstalleerd, een waterdicht leidingsysteem vormden. Het sponsorbedrag kwam na het open draaien van de kraan naar boven gedreven.  
  
De opbrengst gaat naar Cycling out of Poverty (CooP-Africa). Deze stichting verbetert voor Afrikanen de toegang tot inkomsten door te voorzien in fietsen en ondersteunt sociale fietsondernemingen. In Afrika maakt een fiets het verschil voor een betere toekomst en doorbreekt de vicieuze cirkel van armoede.

  
 
Nationale Fiets naar je Werk Dag
Dit jaar fietsten landelijk een record aantal mensen naar het werk, 20.399 deelnemers. Voor iedere fietser maakt de organisatie een bedrag over naar CooP-Africa.

Kijk op https://youtu.be/Lx74k5rbXkw om een indruk te krijgen hoe deze Fiets naar je Werk Dag bij VSH is verlopen.

  

Populaire producten

Laatste nieuws

Recente projecten

Voor al uw vragen belt u met onze Customer Service op telefoonnummer
035 - 6884 330 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur).

U kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier of direct een e-mail sturen naar informatie@vsh.nl

We vinden altijd een oplossing die aansluit.