VSH heet voortaan Aalberts integrated piping systems

31-08-2020

In het afgelopen 1,5 jaar heeft u de nodige wijzigingen kunnen opmerken in onze communicatie en uitstraling. Zoals u wellicht weet is VSH Fittings B.V. onderdeel van Aalberts integrated piping systems en behoort tot het beursgenoteerd Aalberts concern.

Omdat wij ons wereldwijd eenduidig willen presenteren, hebben wij ook besloten om de naamgeving per 1 september 2020 aan te passen naar Aalberts integrated piping systems B.V.

Natuurlijk zal de naam VSH met deze wijziging zeker niet uit de markt verdwijnen. Aalberts integrated piping systems bundelt de krachten van de verschillende merken om zo uiteenlopende technologieën binnen één leidingsysteem aan te kunnen bieden.

De bij u zo bekende namen als VSH Super en VSH XPress zullen blijven bestaan en vormen met alle overige VSH connectie technologieën, de Apollo afsluiters, onze piping- en fastening technologieën het unieke integrated piping systems pakket voor compleet geïntegreerde leidingsystemen.

En met Design Service® ondersteunen wij onze klanten vanaf het ontwerp tot en met de oplevering met advies, trainingen, bouwbegeleiding en controles, waardoor u snel, veilig en op de meest economische manier een project kunt uitvoeren.

U kunt dan ook onder onze nieuwe naam blijven vertrouwen op dezelfde doelgerichte service, beste adviezen en de hoogwaardigste kwaliteit van producten die u van ons gewend bent.

Populaire producten

Laatste nieuws

Recente projecten

Voor al uw vragen belt u met onze Customer Service op telefoonnummer
035 - 6884 330 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur).

U kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier of direct een e-mail sturen naar informatie@aalberts-ips.com 

We vinden altijd een oplossing die aansluit.