VSH introduceert waterleidingsprinkler

27-01-2014

VSH heeft in samenwerking met BAM Techniek, Siron, TU-Delft en de Brandweer een waterleidingsprinkler ontwikkeld die kostenbesparend, eenvoudig te installeren en vooral betrouwbaar is. Deze unieke waterleidingsprinkler wordt namelijk rechtstreeks aangesloten op het waterleidingnetwerk, zonder de toepassing van kostenverhogende installaties.
 
Hoe werkt zo'n sprinkler?
Iedere woning in Nederland is voorzien van een waterleidingnetwerk. De waterleidingsprinkler maakt gebruik van ditzelfde leidingnetwerk en wordt door de gehele woning aan het plafond geïnstalleerd, zonder kostbare pompinstallatie. Bij een beginnende brand springt de glazen bulb bij 57C° kapot en binnen enkele seconden is de beginnende brand onder controle. Zo krijgt u de gelegenheid de de vluchttijd te verlengen terwijl de waterleidingsprinklers de brand controleren.
Uiteraard is deze innovatie naast woningbouw ook uitermate geschikt voor andere toepassingen als zorginstellingen, musea, en monumenten.
 
XPress
VSH biedt een compleet pakket fittingen en buizen voor waterleidingsprinkler: XPress RVS leidingsysteem voor het standaard ‘zichtwerk’ en XPress Sprinkler ML voor instorten in beton. Beide systemen hebben alle noodzakelijke brandtesten succesvol doorstaan. 

Wilt u van gedachten wisselen over het toepassen van VSH Waterleidingsprinklers in uw woning?
Neem dan contact op met onze Customer Service via 035 6884 330.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.waterleidingsprinkler.nl

Populaire producten

Laatste nieuws

Recente projecten

Voor al uw vragen belt u met onze Customer Service op telefoonnummer
035 - 6884 330 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur).

U kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier of direct een e-mail sturen naar informatie@vsh.nl

We vinden altijd een oplossing die aansluit.