VSH steunt goede doel met Fiets naar je Werk Dag

26-05-2016

VSH Fittings B.V. heeft vandaag tijdens de nationale Fiets naar je Werk Dag € 1677,- opgehaald voor het Foppe Fonds. Ruim 90 medewerkers kwamen op de fiets naar hun werk, op de VSH locaties in Hilversum of Amersfoort, om naast fit aan te komen ook het goede doel te steunen. Alle fietsers werden enthousiast onthaald bij de poort met een verfrissend drankje en hapje.
 
Voor diverse medewerkers is het dagelijkse kost om naar het werk te fietsen, maar een grote groep liet speciaal voor deze fietsdag de auto of trein links liggen. Zij haalden ruim € 800,- sponsorgeld op, waarna de directie van VSH bekent maakte dit bedrag te verdubbelen naar € 1677,-.
 
Van 1 tot ruim 65 km
Dat fietsen niet alleen goed voor de gezondheid is, maar ook verbroedert blijkt uit de groepen die bij de inschrijving ontstonden. Collega’s fietsten graag iets verder, om zich aan te sluiten bij anderen en de rit uit bijvoorbeeld Utrecht, Almere of Amersfoort gezamenlijk te maken. De kroon spande een groep uit Apeldoorn. Zij vertrokken bij het ochtendgloren om de 65 kilometer lange tocht naar Hilversum te maken.
  

VSH en gezondheid
VSH vindt het belangrijk dat haar werknemers gezond en energiek zijn. Dit wordt al op diverse manieren gestimuleerd, zoals gezonde, verantwoorde maaltijden aan te bieden in de kantine, medische onderzoeken te houden, etc. Bewegen is ook cruciaal voor een fit lichaam en vooral bij zittende functies schiet dat er nog wel eens bij in. Daarom besloot het bedrijf mee te doen aan de nationale Fiets naar je Werk Dag en vooraf ook fietscompetities te houden.

   

Foppe Fonds
Vanuit de landelijke organisatie is het Foppe Fonds als goed doel gekoppeld aan deze dag. Dit fonds zet zich in voor kinderen voor wie sporten of spelen niet vanzelfsprekend is vanwege een lichamelijke of verstandelijke beperking, of omdat ouders door financiële omstandigheden hun kind niet kunnen laten sporten. VSH is blij dat ze dit fonds, door zelf in beweging te komen, op deze manier kan steunen.

Laatste nieuws

Recente projecten

Voor al uw vragen belt u met onze Customer Service op telefoonnummer
035 - 6884 330 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur).

U kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier of direct een e-mail sturen naar informatie@vsh.nl

We vinden altijd een oplossing die aansluit.