Biohorma - Elburg

Biohorma - Elburg

​Biohorma is producent in natuurlijke (genees)middelen, waar het persluchtleidingsysteem gerenoveerd moest worden. Hierbij is gebruik gemaakt van VSH XPress, die de eigen technische dienst installeerde.

Leger des Heils - Amsterdam

Leger des Heils - Amsterdam

Verpleegkundig kinderzorghuis Het Lindenhofje heeft verdeeld over drie verdiepingen in alle kinder- en speelkamers, kantoorvertrekken en andere ruimtes in totaal zo’n 300 waterleidingsprinklers geïnstalleerd. 

Flamco IMZ - Wijhe

Flamco IMZ - Wijhe

Het pand van Flamco onderging de nodige verbouwingen. Onder meer de persluchtleidingen en een leidingsysteem om emulsie-vloeistof en snijolie te transporteren moest aangelegd worden.

Bauhaus - Groningen

Bauhaus - Groningen

Bauhaus in Groningen heeft niet alleen tijdens de bouw gebruik gemaakt van VSH-producten, ook Bauhaus klanten kunnen nu de kwaliteit, gemak en betrouwbaarheid van VSH ervaren, doordat haar producten zijn opgenomen in het assortiment van deze Duitse keten.

Mubo Metaal - Staphorst

Mubo Metaal - Staphorst

CE Persluchttechniek BV legde nieuwe persluchtleidingen aan tbv lasersnijmachines en koos daarbij voor het leidingsysteem VSH XPress.

Prénatal Hearts - Amersfoort

Prénatal Hearts - Amersfoort

Prénatal Hearts ligt in een aarden geluidswal langs de A1. Het complex bestaat uit vijf 'huizen', en is goed voor in totaal 15.000 vierkante meter winkelruimte, werkplekken en leisure. Vier van de vijf huizen staan onder een grote glazen overkapping.

Voor al uw vragen belt u met onze Customer Service op telefoonnummer
035 - 6884 330 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur).

U kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier of direct een e-mail sturen naar informatie@vsh.nl

We vinden altijd een oplossing die aansluit.