Leger des Heils - Amsterdam

Leger des Heils - Amsterdam

Verpleegkundig kinderzorghuis Het Lindenhofje heeft verdeeld over drie verdiepingen in alle kinder- en speelkamers, kantoorvertrekken en andere ruimtes in totaal zo’n 300 waterleidingsprinklers geïnstalleerd. 

Prénatal Hearts - Amersfoort

Prénatal Hearts - Amersfoort

Prénatal Hearts ligt in een aarden geluidswal langs de A1. Het complex bestaat uit vijf 'huizen', en is goed voor in totaal 15.000 vierkante meter winkelruimte, werkplekken en leisure. Vier van de vijf huizen staan onder een grote glazen overkapping.

Meander Medisch Centrum - Amersfoort

Meander Medisch Centrum - Amersfoort

Heijmans Utiliteit koos voor de flexibiliteit en betrouwbaarheid van VSH XPress bij de sprinklerinstallaties van het Meander Medisch Centrum in Amersfoort.

Luchthaven Schiphol

Luchthaven Schiphol

Onderhoudsvrije installatie op pier D van Schiphol.

CJIB - Leeuwarden

CJIB - Leeuwarden

De bouwcombinatie Friso Bouwgroep, Koopmans Bouwgroep en BAM Techniek realiseerde de nieuwbouw van het Centraal Bureau Justitieel Incasso (CJIB) op de Heliconweg/Tesselschadestraat in Leeuwarden.  Het gebouw is ontworpen door Claus en Kaan Architecten ...

SoZaWe - Groningen

SoZaWe - Groningen

Op het Harm Buiterplein in het Europa Park in Groningen is een nieuw kantoor gerealiseerd voor het Ministerie van Sociale Zaken. Dit gebouw zal de 650 medewerkers van de verschillende afdelingen van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SoZaWe) huisvesten. De totale oppervlakte is 25.000 m2 (kantoor 17.000m2)...

Voor al uw vragen belt u met onze Customer Service op telefoonnummer
035 - 6884 330 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur).

U kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier of direct een e-mail sturen naar informatie@aalberts-ips.com 

We vinden altijd een oplossing die aansluit.