Opleverdatum
12-2015
Segmenten
Toepassingen
Productlijnen
  • VSH XPress
Partner
Biohorma
Locatie
,

Biohorma - Elburg

Biohorma is producent in natuurlijke (genees)middelen, met als grootste merk A.Vogel. Biohorma heeft de processen ‘van plant tot klant’ in eigen beheer. Zo kweekt ze een groot deel van de ingrediënten in eigen tuinen, heeft ze een productiehal, doet aan onderzoek en productontwikkeling en bij het hoofdkantoor zit een informatiecentrum.
 
Het persluchtleidingsysteem was in de loop der jaren gaan lekken, waardoor de compressoren onnodig aansloegen. Met als gevolg energieverlies. Het systeem is daarom gerenoveerd waarbij  de fittingen en buizen vervangen zijn door VSH XPress RVS.
 
Het grote voordeel van het VSH XPress systeem is dat dit door de eigen monteur van de technische dienst aangelegd kon worden. Het systeem is gemakkelijk aan te leggen en door de duidelijk zichtbare insteekdieptemarkering hoeft de installateur niet meer zelf de fittingen te markeren.
 
Verder biedt VSH XPress de Leak Before Pressed-functie, waardoor de installateur direct niet gepresste fittingen herkent. Een extra controle waarmee gevolgschades voorkomen wordt en altijd een 100 % lekdicht systeem oplevert.
 
Biohorma was door dit installatiegemak niet afhankelijk van een extern bedrijf en kon flexibel dit project starten en doorlopen.

Populaire producten

Laatste nieuws

Recente projecten

Voor al uw vragen belt u met onze Customer Service op telefoonnummer
035 - 6884 330 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur).

U kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier of direct een e-mail sturen naar informatie@aalberts-ips.com 

We vinden altijd een oplossing die aansluit.