Startdatum
09-2013
Opleverdatum
03-2015
Segmenten
Toepassingen
Productlijnen
  • VSH XPress
  • Clorius Controls V2.05
Partner
Rooseboom
Locatie
,
Website
www.dehogesingel.nl

De hoge singel - Berkel en Rodenrijs

Project
Aan de Kerksingel, op de plek waar vroeger het gemeentehuis stond, komt De Hoge Singel. Een prachtig vormgegeven plan met 24 koopwoningen over 2 verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich supermarkten, winkels en restauratieve voorzieningen.

Verwarming en warmwatervoorziening
De woning wordt voorzien van vloerverwarming en -koeling middels een WKO systeem. Het warme tapwater wordt ook middels het WKO systeem verzorgd. De warmte en koude wordt opgeslagen in het water van de zand- en kleilagen. In de geboorde bronnen wordt in de zomer warmte opgeslagen en in de winter koude. Op het moment dat het nodig is, wordt dit water omhoog gepompt. De warmtepomp is in staat om de temperatuur van de geleverde bronenergie te verhogen en in de winter geschikt te maken voor verwarming en warm tapwater.

Installatie
Om te zorgen dat iedereen direct warmwater ter beschikking heeft is de warmwaterinstallatie door installateur Rosenboom uit Ede voorzien van het VSH XPress Inliner systeem, een interne circulatieleiding die ervoor zorgt dat het centraal opgewekte warmwater tot aan de uiteindes in de appartementen wordt gecirculeerd.

Door de Rossweiner thermostatische circulatieventielen wordt het water op een optimale temperatuur van 60°C gehouden terwijl een optimale verdeling over de appartementen wordt gewaarborgd.

Populaire producten

Laatste nieuws

Recente projecten

Voor al uw vragen belt u met onze Customer Service op telefoonnummer
035 - 6884 330 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur).

U kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier of direct een e-mail sturen naar informatie@aalberts-ips.com 

We vinden altijd een oplossing die aansluit.