Opleverdatum
12-2015
Segmenten
Toepassingen
Productlijnen
  • VSH XPress
Partner
CE Persluchttechniek BV
Locatie
,

Mubo Metaal - Staphorst

Mubo Metaal uit Staphorst is gespecialiseerd in rvs- en aluminium plaatwerk. Volledig geautomatiseerd gestuurde lasersnijders zijn  een belangrijk onderdeel om de aluminium- en rvs-platen computergestuurd machinaal te bewerken. Daarnaast beschikt het bedrijf over diverse rvs-snijders, kantbanken en machines ten behoeve van las- en polijstwerk.
 
Voor de aansluiting van de compressor op de nieuwe lasersnijders moesten er nieuwe persluchtleidingen aangelegd worden. Hierbij moest rekening gehouden worden met de mogelijkheid voor toekomstige uitbreiding van een 2e compressor.  CE Persluchttechniek BV uit Deventer was verantwoordelijk voor de installatie.
 
Olievrij
Er is gekozen voor het leidingsysteem VSH XPress. Dit systeem is snel en gemakkelijk te installeren waar strak en schoon mee gewerkt kan worden doordat buis en fittingen olievrij zijn. Iets wat naast schone perslucht een absolute must bij lasersnijmachines is.
 
Ten opzichte van bijvoorbeeld een kunststofleidingsysteem behoeft VSH XPress maar om de ca. 2 meter gebeugeld te worden. Dit bespaart veel ophangwerk en daardoor ook tijd.
 
CE Persluchttechniek heeft daarnaast een goede relatie met VSH en haar accountmanager. Deskundig advies is een belangrijk onderdeel van de voorbereiding én uiteindelijk ook de uitvoering van een project. Iets waar CE Persluchttechniek op kon vertrouwen met VSH.
 
Kortom ook voor persluchtleidingen is VSH XPress de ideale toepassing!
 

Populaire producten

Laatste nieuws

Recente projecten

Voor al uw vragen belt u met onze Customer Service op telefoonnummer
035 - 6884 330 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur).

U kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier of direct een e-mail sturen naar informatie@aalberts-ips.com 

We vinden altijd een oplossing die aansluit.