Startdatum
12-2011
Opleverdatum
03-2012
Segmenten
Toepassingen
Productlijnen
  • VSH XPress
  • Ballorex
Partner
Installateur Boumans Installatietechniek B.V.
Locatie
Amersfoort, Nederland

Prénatal Hearts - Amersfoort

In dit nieuwe complex creëert Prénatal een unieke ontmoetingsplek met een flagshipstore, multifunctioneel auditorium, ruimtes voor workshops, body&mind-sessies en een eigentijds café. Ook het hoofdkantoor van het babymerk verhuist naar deze nieuwe locatie. Prénatal Hearts ligt in een aarden geluidswal langs de A1. Het complex bestaat uit vijf 'huizen', en is goed voor in totaal 15.000 vierkante meter winkelruimte, werkplekken en leisure. Vier van de vijf huizen staan onder een grote glazen overkapping.

WKO-systeem
Het onderliggende warenhuis wordt verwarmd en gekoeld middels een warmtepomp en warmte- en koudeopslag in de bodem. Een cv-installatie staat standby voor plotselinge temperatuurschommelingen. Prénatal verwacht deze investering binnen 10 jaar terug te verdienen. Op de platte daken is een beplanting van mos en gras aangebracht, die tevens dient als extra isolatie. Door Boumans Installatietechniek is uiteindelijk 7885 m2 oppervlak Biofloor vloerverwarming geboord op de betonnen vloer. Daarnaast zijn er nog Ballorex inregelventielen en overige VSH appendages in dit gebouw geïnstalleerd.

Naast de verwarming en koeling heeft VSH ook haar aandeel in de brandbeveiliging. Prénatal Hearts is uitgerust met een hoge druk droge blusleiding.

Populaire producten

Laatste nieuws

Recente projecten

Voor al uw vragen belt u met onze Customer Service op telefoonnummer
035 - 6884 330 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur).

U kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier of direct een e-mail sturen naar informatie@aalberts-ips.com 

We vinden altijd een oplossing die aansluit.